InSolution ja Kiviliike Sairanen lujassa yhteistyössä: Tietojärjestelmillä ja verkkomyymälällä tehokkuutta perinteiseen käsityöhön

Pirkanmaan johtava hautamuistomerkkialan erikoisliike Kiviliike Sairanen Oy viitoittaa tietä sekä tehokkuudessa että palvelukokemuksessa. InSolution Oy:n ratkaisut tuovat tyytyväisiä asiakkaita ja lisäarvoa jokaiselle työtunnille.

– InSolutionin ansiosta yhdistämme perinteisen käsityön ja nykyaikaisen teknologian. He toimittivat ainutlaatuisen  verkkomyymälän sekä vuorovaikutteisen, alalle räätälöidyn tilaus- ja tuotannonohjausjärjestelmän, kertoo Kiviliike Sairanen Oy:n toimitusjohtaja Seppo Sairanen.

– Asiakaspalvelu ja tehokkuus ovat nyt kaiken tekemisen ytimessä. InSolutionin toteuttama verkkomyymälä palvelee toimituksia, joissa tuotetta tehdään pitkällä toimitusajalla.

Verkkomyymälä toimii saumattomasti InSolutionin tilaus- ja laskutusjärjestelmän kanssa. Myyjän ja toimittajan dokumentoitu vuoropuhelu sekä laskutuksen oikeellisuus tuovat kustannussäästöjä ja selkeyttävät työntekoa.

– Vastaavaa kokonaisuutta ei markkinoilta löydy. InSolution on tutustunut alamme vaatimuksiin ja ymmärtänyt prosessit syvällisesti. Vastassa ei ole kasvoton lomake, vaan asiakkaasta kiinnostunut ihminen. Tähän ei moni IT-yritys ei taivu, Seppo toteaa.

Lue tarkempi kuvaus: PDF-tiedosto

Lue lisää: www.kiviliikesairanen.fi

Lisää asiakastarinoitamme:

HELPDESK

s-posti: support@insolution.fi
puh: +358 45 187 9443
Skype ID: insolution.support

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@insolution.fi

SOITA MEILLE

puh: +358 40 501 4068

OSOITE

InSolution Oy
Näsilinnankatu 48 E, 3krs käynti
33200 Tampere

Parkkitilaa runsaasti tarjolla toimistomme edessä.