InSolution ja Fastems tehostavat konepajojen toimintaa ympäri maailmaa

InSolutionin ja Fastemsin, koneistusautomaation globaalin markkinajohtajan, yhteistyö suunnittelussa, ohjelmoinnissa ja käyttöönotoissa on jatkunut yli 10 vuotta. Euroopassa ja Yhdysvalloissa saavutetun menestyksen jälkeen suuntana on Kaukoitä.

Fastemsin älykkäät valmistusjärjestelmät ja robotiikkaa hyödyntävät ratkaisut lupaavat konepajoille lisää työtunteja ja tuottavuutta. Lupaukselle on katetta, kun takana on yli 4000 toimitusta yli 40 maahan, ja 115 vuotta historiaa teollisen valmistuksen parissa.

–Kun asiakkaamme ottaa työstökoneella yli 7200 tuntia lastua vuodessa, niin toiminnan on oltava saumatonta. Kysymys on siitä, että tehtaan laitteet saadaan keskustelemaan toistensa kanssa, ja että tietoa hyödynnetään oikein. Ohjausjärjestelmämme on tämän orkesterin kapellimestari, kertoo Fastems Oy Ab:n johtaja Jari Tikkala.

Palveluliiketoiminnan ohella Fastemsin tekeminen painottuu vahvasti ohjelmistopuolelle, ja tässä InSolution on ollut mukana toimintansa alusta alkaen.

– Yhteistyö InSolutionin kanssa on ketterää, laadukasta ja luotettavaa. Heidän tiiminsä edustaa alan huippuosaamista, ja resursseja on aina tarpeeseen löytynyt. InSolutionin työskentely on innovatiivista ja laadukasta.

– Kaiken lisäksi InSolutionin kantaa vastuunsa loppuun asti – kun järjestelmä on asennettu, ja sähköt kytketty, he ovat paikan päällä varmistamassa, että järjestelmän käyttöönotto onnistuu. Vuosien varrelle mahtuu monia haastavia tilanteita, joissa on osaamista on mitattu, ja nämä kaverit uskaltavat astua mukavuusalueen ulkopuolelle, Jari sanoo.

Tulevaisuudessa InSolutionin rooli partnerina korostuu entisestään. Konepajojen eläessä historiansa nopeimman muutoksen keskellä, Fastemsin tavoite on hyödyntää digitalisaation tuomia mahdollisuuksia valmistuksessa laajemmin ja tarjota yhä monipuolisempia valmistusjärjestelmiä.

– Uskon, että digitalisaation avulla luodaan uusia ja nuoriakin houkuttelevia työpaikkoja konepajateollisuuteen. Älykäs valmistaminen edistää hyvinvointia ja kestävää kehitystä, Jari toteaa.

 

Lue lisää: www.fastems.fi

Lisää asiakastarinoitamme:

HELPDESK

s-posti: support@insolution.fi
puh: +358 45 187 9443
Skype ID: insolution.support

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@insolution.fi

SOITA MEILLE

puh: +358 40 501 4068

OSOITE

InSolution Oy
Näsilinnankatu 48 E, 3krs käynti
33200 Tampere

Parkkitilaa runsaasti tarjolla toimistomme edessä.