Kohti älykkäämpää lasinjalostusta

Glaston on lasinjalostusalan teknologioiden ja palveluiden edelläkävijä, joka vastaa globaalisti rakennus-, ajoneuvo-, näyttö- ja aurinkoenergialasin lasinjalostustarpeisiin. InSolutionin teollisuusautomaation ja ohjelmistokehityksen syväosaaminen auttaa yhtiötä niin räätälöidyssä erikoisprojekteissa, järjestelmäintegraatioissa kuin osana toimintamallien uudistusta.

  • Asiakashyödyt lyhyesti

    • Syväosaamista vaativiin asiakas- ja integraatioprojekteihin: parempaa laatua, kustannustehokkuutta, kilpailukykyä ja asiakastyytyväisyyttä
    • Ketteryyttä muuttuviin tarpeisiin ja kasvuun: luotettavat ja joustavat resurssit.
    • Tukea toimintamallien uudistukseen: jatkuvaa vuorovaikutusta ja uuden oppimista puolin ja toisin.

Lähtökohdat

Glastonin teknologinen johtajuus lasinjalostuksessa perustuu sen vahvaan automaatio- ja prosessiosaamiseen. Lasinjalostuslinjojen pitää vastata prosessien edellyttämiin säätöihin tarkasti, luotettavasti ja automaattisesti, mikä edellyttää älykästä ohjausjärjestelmää. Tehdasautomaation jatkuva kehittäminen on tärkeä osa Glastonin kasvustrategiaa, joten yhtiössä tarvitaan teollisen ohjelmoinnin syväosaamista. Lisäksi linjojen on toimittava saumattomasti erilaisten järjestelmien kanssa.

”InSolutionin asiantuntijat ovat rautaisia ammattilaisia ja meille kuin omaa väkeä. Myös omat asiakkaamme ovat antaneet heille kiitettävää palautetta asenteesta, järjestelmällisyydestä ja ammattitaidosta.”

Taneli Ylinen, Manager, Automation Development, Glaston Oyj Abp

Glastonin Taneli Ylinen

Glastonin Taneli Ylinen kertoo tehdasautomaation kehittämisen olevan eräs yhtiön kasvun kulmakivistä.

Näin palvelemme

InSolutionin erikoisosaajat työskentelevät Glastonin tuote- ja ohjelmistokehitystiimeissä. Olemme mukana vaativimmissa asiakaskohtaisissa toimituksissa sekä valmistuslinjojen järjestelmäintegroinneissa esimerkiksi robotiikka- tai varastoautomaatioon.  Asiantuntijamme tekevät itsenäisiä asiakaskäyntejä ja ovat mukana jopa organisaatiokaaviossa.

 

Lisäksi yhteistyö tukee tiimien toiminnan uudistumista entistä ketterämmäksi Scrum-viitekehystä soveltaen. Tämä tarkoittaa sitä, että asioissa edetään iteratiivisesti testaamalla ja palautetta keräämällä, jolloin suuntaa on tarvittaessa helppo muuttaa, kehitys etenee oikeaan suuntaan, asiakastarpeisiin osataan vastata paremmin ja investointiriskit pienenevät, sillä suuria kertainvestointeja ei tarvita. Ketterä kehittäminen vahvistaa myös Glastonin asiakassuhteita, sillä heidän kanssaan kommunikoidaan entistä aktiivisemmin. Uusien toimintamallien myötä Glastonilla ollaan luopumassa perinteisistä suunnitteluosastoista, jotka korvataan ketterillä ja itseohjautuvilla tiimeillä.

Saavutetut hyödyt

Asiantuntijamme tarjoavat Glastonin tiimeille paitsi kuhunkin tilanteeseen tarvittavat lisäresurssit, myös korkean tason syväosaamista, jota löytyy markkinoilta vain vähän. Jatkuvan vuorovaikutuksen ja koulutusten myötä uuden oppimista tapahtuu puolin ja toisin. Samalla paranee laatu, asiakastyytyväisyys, kustannustehokkuus ja kilpailukyky.

Glaston Oyj Abp

Glaston on globaali markkinajohtaja lasinjalostuksen teknologioissa ja palveluissa. Yhtiö vastaa esimerkiksi rakennus-, aurinkoenergialasi-, ajoneuvo- sekä kaluste- ja laiteteollisuuden vaativiin lasinjalostustarpeisiin. Lisäksi se tukee lasiin älyä integroivien teknologioiden ja innovaatioiden kehittämistä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2021 oli 182,7 milj. € ja se työllistää noin 750 henkilöä.

Lisää asiakastarinoitamme:

HELPDESK

s-posti: support@insolution.fi
puh: +358 45 187 9443
Skype ID: insolution.support

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@insolution.fi

SOITA MEILLE

puh: +358 40 501 4068

OSOITE

InSolution Oy
Näsilinnankatu 48 E, 3krs käynti
33200 Tampere

Parkkitilaa runsaasti tarjolla toimistomme edessä.