InSolutionin liikkeenohjauksen erikoisosaaminen vastaa markkinajohtaja OptoFidelityn tarpeisiin

Vaativien älylaitteiden suorituskyvyn mittaamiseen tarkoitettujen testausratkaisujen globaali edelläkävijä OptoFidelity Oy jatkaa voimakasta kasvuaan. Yhteistyössä kansainvälisten teknologiajättiläisten kanssa kelpaa vain paras; kun asiakasprojektiin tarvittiin vaativaa digitaalisen koneenohjauksen osaamista, OptoFidelity valitsi kumppanikseen InSolutionin.

Tamperelainen OptoFidelity Oy on erikoistunut testauksen ja mittauksen automatisointiin robotiikan avulla. Yhtiön ratkaisuja hyödynnetään monipuolisesti muun muassa älylaite- ja autoteollisuuden tuotekehityksessä ja tuotannossa. Lähes sadan työntekijän yritykseksi kasvaneen OptoFidelityn asiakkaisiin kuuluu jo muun muassa kahdeksan kymmenestä maailman johtavasta mobiililaitevalmistajasta.

– Haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään maailman parhaita tuotteita automatisoimalla ja digitalisoimalla niiden testausta, kertoo OptoFidelity Oy:n mittaus- ja testilaitteiden ohjelmistoalustasta vastaava R&D Manager Topi Judèn.

Vaativa projekti vakuutti

InSolutionin ja OptoFidelityn yhteistyö käynnistyi robotisoidun testausjärjestelmän liikkeenohjausytimen kehityksellä. Omat haasteensa asettivat monimutkainen ja moniakselinen liikkeenohjaus sekä nopea aikataulu.

– InSolutionilta saimme juuri oikean ratkaisun. He ymmärsivät heti, mistä on kysymys, ja osoittivat kykynsä soveltaa osaamistaan ketterästi. InSolutionilla on vahvaa erikoisosaamista liikkeenohjaamiseen ja kokemusta hoitaa vaativia projekteja menestyksellisesti. Ketteryys ja yrittäjähenkisyys näkyi kaikessa tekemisessä, ja asiat vietiin maaliin sovitussa aikataulussa, Topi toteaa.

OptoFidelityn tulevaisuus näyttää valoisalta ja näkyy myös otsikoissa. Seuraavaksi yhtiö aikoo avata uusia palvelupisteitä Yhdysvalloissa ja Kiinassa, sekä vahvistaa tuotekehitystä Suomessa. Tästä kelpaa jatkaa!

Lue lisää: www.optofidelity.com

Lisää asiakastarinoitamme:

HELPDESK

s-posti: support@insolution.fi
puh: +358 45 187 9443
Skype ID: insolution.support

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@insolution.fi

SOITA MEILLE

puh: +358 40 501 4068

OSOITE

InSolution Oy
Näsilinnankatu 48 E, 3krs käynti
33200 Tampere

Parkkitilaa runsaasti tarjolla toimistomme edessä.