HärmänCNC-koneistus Oy luottaa Inspectoriin: “Todettiin tämä niin hyväksi, että laajennettiin heti!”

InSolution Oy:n Inspector-järjestelmä valvoo ja raportoi HärmänCNC-koneistus Oy:n jyrsinsolua väsymättä ja reaaliajassa. Kerätyn tiedon perusteella tehdyt oikeat päätökset kannustivat laajentamaan Inspectorin myös sorveille – vuoden etuajassa.

HärmänCNC-koneistus Oy on kehittyvä ja kasvava, alihankintakoneistukseen keskittynyt yritys Etelä-Pohjanmaalta.

– Valmistamme laadukkaita metallialan osia ja osakokonaisuuksia yli 20 vuoden kokemuksella. Automaatioasteemme on korkea ja toimitamme yhtä tehokkaasti sekä pienet sarjat että volyymituotteet. Inspector-järjestelmän avulla saavutettu käyttöasteen merkittävä parannus tarjoaa entistä parempaa kilpailukykyä myös asiakkaillemme, kertoo HärmänCNC-koneistus Oy:n toimitusjohtaja Joni Ylinen.

 

Ratkaisevaa joustavuutta

Inspector on valvonut HärmänCNC-koneistus Oy:n jyrsinsolua vuoden 2014 keväästä lukien.

– Kartoitimme koneiden seurantajärjestelmätoimittajia kumppanimme Ferrum Steel Oy:n kanssa, hanke on siis meille yhteinen. Itse kävin muun muassa Wärtsilässä tutustumassa vastaavaan ratkaisuun. Samoihin aikoihin InSolutioninilta oltiin meihin yhteydessä. Päätökseen aloittaa yhteistyö heidän kanssaan ei vaikuttanut niinkään hinta, vaan valmius toimittaa juuri meidän tarpeitamme vastaava järjestelmä. Yhtä asiakaslähtöiseen ratkaisuun ei moni taivu. Lisäksi InSolutionin väki on ammattitaitoista ja aikataulut ovat pitäneet täsmällisesti, Joni toteaa.

Tulokset puhuvat

Inspector raportoi muun muassa jyrsimen häiriötilat, tuottavan ajon ja asetukset. Mikäli kone ei ole tuottavassa ajossa, esimerkiksi kun tehdään asetuksia toiselle koneelle tai etsitään aihioita, syy kirjataan järjestelmään.

– Tuotannon tehokkuus on merkittävästi lisääntynyt . Nyt tiedämme, mitä olemme tehneet oikein ja mitä väärin. Toisin sanoen ymmärrämme, miten muutokset tuotannossa vaikuttavat jyrsimen käyttöasteeseen. Tulokset ovat olleet niin hyviä, että päätimme hankkia Inspectorin myös sorvisolulle. Alun perin tähän oli tarkoitus investoida vasta ensi vuonna, mutta todettiin tämä niin hyväksi, että laajennettiin heti, Joni sanoo.

 

Kehitys luo kasvua

Kehittyvänä yrityksenä HärmänCNC-koneistus Oy voi hyvin myös taloudellisesti haastavina aikoina. Osoituksena tästä konekantaa laajennettiin uudella Mazak-sorvilla. Sorvisolun laajennuksen on tarkoitus valmistua jo ennen kesälomia. Fyysinen asennus on tehty ja elokuussa tuotanto pyörii jo täydellä teholla.

– Teemme jatkuvasti investointeja, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme entistä monipuolisempia tuotteita – siis rohkeasti tarjouspyyntöä tulemaan. Suosittelen Inspectoria lämpimästi kaikille muille paitsi kilpailijoille, Joni toteaa tyytyväisenä.

Lue tarkempi kuvaus: PDF-tiedosto

Lue lisää: www.cnc-koneistus.fi

Lisää asiakastarinoitamme:

HELPDESK

s-posti: support@insolution.fi
puh: +358 45 187 9443
Skype ID: insolution.support

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@insolution.fi

SOITA MEILLE

puh: +358 40 501 4068

OSOITE

InSolution Oy
Näsilinnankatu 48 E, 3krs käynti
33200 Tampere

Parkkitilaa runsaasti tarjolla toimistomme edessä.