Kumppanitiedote 5.5.2021

Posted on Posted in Uutiset
InSolution Oy jakautuminen.

InSolution Oy (2009438-2) on jakautunut 1.5.2021 kahdeksi yhtiöksi InSolution Oy:ksi (3171435-6) ja Delta X Oy:ksi (3171434-8).

Jakautumisen taustalla on ollut tarve kehittää ja terävöittää tarjoamaa vastaamaan paremmin eri asiakassegmenttien tarpeita.

Jakautumisella ei ole sisällöllisiä vaikutuksia asiakastoimituksiin tai tilauksiin toimittajilta.

Uusi InSolution Oy palvelee vanhoja ja uusia asiakaita teollisuuden automaatio- ja it-ratkaisujen ja Inspector / Fadector tuotantotehokkuuden johtamisjärjestelmän osalta.

Delta X Oy jatkaa opetusrobotiikan maahantuontia, verkkokauppojen toteutuksia ja PK-sektorin Odoo-toiminnanohjausjärjestelmä projekteja.

 

ASIAKKAILLE:

Molemmat jakautumisessa syntyneet yhtiöt InSolution Oy ja Delta X Oy käyttävät laskutuksessa Ropo Capitalin laskutusjärjestelmää, jonka asiakasvaratilille suoritukset ohjautuvat.

1.5.2021 alkaen päivättyjen laskujen tilinumero saattaa olla muuttunut. Pyydämme teitä tarkistamaan ja tarvittaessa päivittämään tilinumeromme.

 

TOIMITTAJILLE:

Uudet laskutusosoitteet

Jakutumisen yhteydessä sekä InSolution Oy ja Delta X Oy saavat uudet laskutusosoitteet. Laskutusohjeistus yrityskohtaisesti on liitetty tämän tiedotteen liitteiksi.

Kaikki 1.5.2021 lähtien päivätyt laskut pyydetään toimittaamaan liitten mukaisesti uuteen laskutusosoitteeseen.

 

LISÄTIETOJA:

Annamme mielellämme lisätietoja jakautumisesta tai siihen liittyvistä käytännön järjestelyistä.

Yhteystiedot lisätiedoille:
Juha Katajisto
juha.katajisto@insolution.fi
+358405014068

 

Lue koko tiedote tästä