Inson rekrytiedotus (Ohjelmistokehittäjä)

Posted on Posted in Uutiset

Oletko aina halunnut työskennellä automaation parissa monipuolisissa ohjelmistotehtävissä? Mikäli vastasit kyllä tai ehkä, on InSolution Oy juuri oikea paikka sinulle! 😊 InSolution Oy on Tamperelainen automaatiopainotteinen ohjelmistotalo, jonka erikoisosaamiseen kuuluu tiedonkeruu- ja raportointituotteet. Teemme myös paljon erillisiä automaatioprojekteja tehtaan ohjauksesta pienempiin automaatiosovelluksiin. 

Etsimme insinööri-/DI-koulutusohjelman suorittaneita tai opintojensa loppuvaiheilla olevia ohjelmistokehittäjiä automaatio-ohjelmistojen kehittämiseen arkkitehtuurin eri tasoille. Työntekijänä omaat hyvät tiimityöskentelytaidot sekä kykenet tarvittaessa kommunikoimaan englanniksi. Lisäksi arvostamme näitä taitoja hakijoissamme: 

  • C# / .NET 
  • SQL 
  • Ohjelmistotason palvelinkonfigurointi 
  • HTML / Angular 
  • Javascript / Typescript 
  • Automaatioarkkitehtuurien hallitseminen 

Työssäsi tulet pääsemään mukaan haastaviin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin sekä Suomessa että ulkomailla. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu projektista riippuen ylemmän tason ohjelmistokehitys (front-end ja/tai back-end), kevyt tietokantahallinnointi, yleinen IT-konfigurointi, projektinsuunnittelu ja -hallinta, sekä asiakasrajapinnassa toimiminen (myynnin tuki ja tekninen tuki). 

InSolution tarjoaa perehdytyksen ja kattavan tukiverkoston työtehtäviin sekä työpaikan, jossa voit nousta automaatiomaailman kirkkaimmaksi johtotähdeksi.

rekry@insolution.fi