InSolution mukana rakentamassa tulevaisuuden satamia

Kalmar, terminaalien automatisoinnin ja energiatehokkaan konttien käsittelyn edelläkävijä, luottaa InSolutionin osaamiseen niin ohjelmistosuunnittelussa kuin käyttöönotoissa ympäri maailmaa. Vuonna 2013 aloitettu yhteistyö jatkuu automaattisesti ohjattujen AGV-ajoneuvojen parissa.

 – InSolutionilta löytyy kovan tason osaamista sähköiseen koneenohjaukseen ja automaatioon. Nämä kaverit eivät ole mitään rivikoodareita, vaan saamme vastinetta rahalle ohjelmistokehityksestä käyttöönottoon. InSolutionin kanssa toimin turvallisin mielin, ja voin luottaa siihen, että asiat etenevät, kertoo tuotepäällikkö Jukka Ristimäki Cargotec Finland Oy:stä.

 – Projektien resursointi on ollut joustavaa jopa etukäteen, ja InSolution pystyy kantamaan pääsuunnitteluvastuun sekä työskentelemään itsenäisesti. Heidän asiantuntijansa on ollut mukanamme maailmalla ottamassa laitteita käyttöön, ja osaaminen kentällä on erinomaista. Tätä tulemme hyödyntämään myös uudella Tampereen testialueella

Tulevaisuuden näkymät ovat sähköiset niin Kalmarilla kuin yhteiskunnassa yleensäkin.

– Automaation ja teollisen internetin trendi näkyy kaikkialla maailman satamissa, ja tässä kehityksessä aiomme olla suunnannäyttäjiä myös tulevaisuudessa. Kulutuksen optimointi ja sähkön käytön yleistyminen ovat merkittäviä askeleita kohti ympäristöystävällisempää ja parempaa maailmaa, Jukka toteaa.

 

Lue lisää: www.kalmar.fi

Lisää asiakastarinoitamme:

HELPDESK

s-posti: support@insolution.fi
puh: +358 45 187 9443
Skype ID: insolution.support

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@insolution.fi

MYYNTI

JUKKA LAHDENRANTA
puh: +358 40 561 7900
s-posti: jukka.lahdenranta@insolution.fi

OSOITE

InSolution Oy
Näsilinnankatu 48 E, 3krs käynti
33200 Tampere

Parkkitilaa runsaasti tarjolla toimistomme edessä.